Lidingö

Mäklare Dalénum

Dalénum Dalénum [email protected] Svenska Mäklarhuset
Dalénum

Mäklare Dalénum

Dalénum är en helt ny stadsdel som har tagit form i det gamla AGA-området på Lidingö. Beläget vid Lidingös södra strand. Namnet kommer från den svenske uppfinnaren och Nobelpristagaren Gustaf Dalén som bland annat grundade företaget AGA. Här möter anrik industrihistoria modern bostadsdesign och successivt skapas en levande stadsdel och trivsam boendemiljö med utsikt över Stockholms hamninlopp. Här bor du nära vattnet och kan njuta av promenader längs strandpromenaden, sola och bada på badstranden eller koppla av i någon av områdets tre parker samtidigt som du har nära till service och kommunikationer. Ett perfekt boende för dig som vill bo centralt, bekvämt och bekymmersfritt på Lidingö.

Kommunikation

Från Dalénum tar du dig enkelt dit du vill via land eller hav. Med Lidingöbanan, som stannar vid AGA station, når du Ropsten på ca 15 minuter, där du sedan tar dig vidare med tunnelbana eller buss. Med buss kan du resa till och från Dalénum under hela dygnet och med bil tar du dig enkelt från Dalénum, över Lidingöbron och vidare till Stockholm och de stora motorlederna. För att utnyttja det härliga sjöläget och Stockholms vattenvägar så finns det en båtlinje som idag går mellan Storholmen, Ropsten, Dalénum, Nacka och Nybrokajen. även här åker du på ditt SL-kort.

Närservice

Alldeles intill Dalénum hittar du förutom välsorterade ICA Kvantum också bank, blomaffär, frisör, skönhetssalong, apotek och ett konditori. I närheten hittar du också mataffären Willys med ett brett och prisvärt sortiment. För dig som vill vara aktiv så finns alla möjligheter. I området finns ett komplett SATS träningscenter och på promenadavstånd hittar du flera idrottsanläggningar där du både kan åka skridskor, simma eller varför inte spela tennis. Närheten till Kappsta grönområde, Kottlasjön och Långängens naturreservat erbjuder fantastiska möjligheter för dig som både vill vara aktiv eller vistas i vacker natur. Allt eftersom området utvecklas kommer utbudet i området att öka.

Parkering

De flesta föreningar i Dalénum har tillhörande garage under fastigheten där du parkerar tryggt och bekvämt i ett varmgarage under gården. Kostnad för detta är 1 000 kr/mån. För laddplats 1 250 kr/mån. Kostnadsfri parkering på gator i området med P-skiva.

Lidingö

Mäklare Lidingö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Lidingö redan idag.

Ring 46856208300 E-post [email protected]

Pyrolavägen 3, 18160 Lidingö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.