Haninge

Mäklare Gudö

Gudö Gudö [email protected] Svenska Mäklarhuset
Gudö

Mäklare Gudö

Välkommen till Gudö, ett vackert område beläget i Haninge kommun som erbjuder fantastiska möjligheter att uppleva naturen på nära håll. Här kan du njuta av lugnet och stillheten samtidigt som du har närhet till både storstadspuls och havsbris.

Gudö är perfekt för dig som vill bo i en naturskön miljö med närhet till både skog och vatten. Här finns vandringsleder, badplatser och grillplatser som passar för hela familjen. Och för den som söker mer action finns det gott om möjligheter till fiske, kanotpaddling och andra friluftsaktiviteter.

Närservice

Men Gudö är inte bara ett område för den friluftsintresserade. Här finns även bra kommunikationer till Stockholm, vilket gör det enkelt att ta sig in till city för att shoppa, äta på restaurang eller uppleva kulturella evenemang. Dessutom finns det flera skolor och förskolor i området, vilket gör det till ett perfekt val för den som söker en trygg och familjevänlig miljö.

Övrigt

Så varför inte välja Gudö som din nya hemort? Här kan du uppleva det bästa av två världar – närheten till storstadspulsen och möjligheten att njuta av naturen på nära håll. Vi välkomnar dig att bli en del av gemenskapen på Gudö!

Haninge

Mäklare Haninge

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Haninge redan idag.

E-post [email protected]

Alléplan 7, 13551 Tyresö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.