Solna

Mäklare Filmstaden

Filmstaden Filmstaden [email protected] Svenska Mäklarhuset
Filmstaden

Mäklare Filmstaden

Letar din bostad i anrika Gamla filmstaden efter en ny ägare? Då hjälper mäklarna på Svenska mäklarhuset i Solna till att hitta den. Med ett brinnande engagemang för Gamla filmstaden och ett brett spekulantregister är vi rätt mäklarfirma. Med personligt engagemang och varsam hantering av er pärla kommer vi ro er affär i hamn genom en noga, gemensamt satt tidsplan.

Här bor ni i en tät och lummig stadsdel med anor från förr. Längs Gamla filmstadens smala gator byggs husen i hela kvarter, med en sida öppen mot de grönskande gårdarna. Mäklarna i Gamla filmstaden är säkra att vi i listan nedan har ett eller fler objekt som kan passa den med höga krav på tillvaron. Låt drömbostaden resa sig ur det nya fräscha som såväl de välbevarade originalen. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra målmedvetna mäklare i Solna.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationsmöjligheter för dig som åker kommunalt.

Tunnelbana: Kort gångavstånd om 2 minuter till tunnelbana, station Näckrosen (två uppgångar) som går mot Fridhemsplan och Centralen (11 min restid) i ena riktningen samt mot Kista och Akalla i den andra riktningen.

Buss: Nära busshållplatsen vid Råsundavägen där busslinje 515 går till Solna station och Odenplan och i andra riktningen till Sundbyberg station. Bussen avgår flera gånger i timmen och har en restid om ca 15 min in till city. Busslinje 505 avgår nere på Sjövägen och går i ena riktningen mot Solna Centrum och i den andra riktningen mot Ulriksdals pendeltågsstation. Bussen avgår flera gånger i timmen.

Närservice

Gamla Filmstaden är ett levande område både på dagtid och kvällstid. Här finns restauranger, affärer, caféer och kanske det pampigaste, områdets egen kvartersbiograf!

På Greta Garbos väg huserar en av områdets mest klassiska restauranger, Backstugan. Väl värt ett besök för såväl lunch som middag, kvalitativ mat att avnjuta i trevliga och filmhistoriska lokaler. Här äter du på samma plats som flera av Sveriges stora filmikoner gjorde en gång i tiden!
Strax intill finner ni trevliga Raketbaren. Ett perfekt ställe i absoluta närområdet där god mat och dryck erbjuds.

Med en kort promenad når ni Råsunda som erbjuder bland annat fantastiska restauranger, hembageri, affärer och skönhetssalonger. Ett stenkast från Råsunda finns välutrustade Solna Centrum med ett brett urval av butiker, restauranger, apotek och bibliotek. För den shoppingglada nås Westfield Mall of Scandinavia med en kort promenad från Gamla Filmstaden. Gallerian erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, underhållning och ordinära matupplevelser.

Solna

Mäklare Solna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Solna redan idag.

Ring 8830550 E-post [email protected]

Råsundavägen 121, 16950 Solna

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.