Helsingborg

Mäklare Hagaplan

Hagaplan Hagaplan [email protected] Svenska Mäklarhuset
Hagaplan

Mäklare Hagaplan

Hagaplan är ett mindre villaområde vid Tågaborg, beläget mellan Hasselgatan, Ringstorpsvägen och Johan Banérs gata. Detta område byggdes ut i mitten av 1900-talet. Det är ett litet område med närhet till bl a Pålsjö skog och mindre centrum med livsmedelsbutik och följer man Johan Banérs Gata kommer man ner till havet i en rask promenad. I utkanten av området, på Ringstorp, finns ett litet centrum med livsmedelsaffär, pizzeria och taikrog. Här ligger även S:t Annas Kyrka och ett bibliotek.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Hagaplan? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Hagaplan för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Hagaplan nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.