Uppsala

Mäklare Kungsängen

Kungsängen Kungsängen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Kungsängen

Mäklare Kungsängen

Industristaden är en tämligen ny stadsdel i Uppsala som tillhör området Kungsängen. Moderna kvarter har tagit vid där de gamla innerstadskvarteren slutar. En ny levande stadsdel med närhet till både natur och grönska. Det centrala läget bidrar till Kungsängen/Industristadens stora popularitet. Här bor du med ett ypperligt pendlarläge och med en kort promenad till stadskärnan och strövområden i stadsparken. I närområdet finns vackra gamla hus, fina båtar och flera restauranger/uteserveringar vid Islandsfallet. På sommaren kan du ta en klassisk räk-kryssning ut på Mälaren. Promenad på bryggor leder in till Uppsalas stadskärna. Ta den lilla bron över Fyrisån så är du i Stadsträdgården med klassiska ställen som Studenternas idrottsplats och det anrika nöjespalatset Flustret.

Kommunikation

UL:s linje 42 går genom området med stop på Sågargatan. Utmed Kungsgatan går flera olika busslinjer, även regionbussar. Det är gångavstånd till resecentrum och tack vare den södra upp/nedgången kommer man snabbt på Stockholmspendeln.

Närservice

I kvarteren finns flertalet butiker och restauranger med olika inriktningar och smaker; Pizza, Sushi, Thai och snart även en irländsk pub. Jazzklubben "Hijazz" finns i området. Willys är den stora matbutik som finns nära till hands och ligger utmed Kungsgatan.

Parkering

Möjlighet att parkera i området finns. Många av föreningarna erbjuder sina medlemmar (och ibland utomstående) garageplatser.

Har du båt? Det finns ett fåtal båtplatser utmed Fyrisån och två båtklubbar för uppläggningsplats vintertid.

Övrigt

Första parken är ett "stenkast" från lägenheten och heter Tullgarnsparken. Här finns ett utomhusgym. Om du går in mot stan och tar den lilla bron över Fyrisån så är du i Stadsträdgården som erbjuder Studenternas idrottsplats och det anrika nöjespalatset Flustret. Mitt i Stadsträdgården finns ett trevligt café. Bortom Studenternas finns en minigolfbana/cafe och längre bort KAP-området.

Uppsala

Mäklare Uppsala

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Uppsala redan idag.

Ring 4618222330 E-post [email protected]

Ringgatan 22, 75217 Uppsala

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.