Sigtuna

Mäklare Sigtuna - Prästängarna

Sigtuna - Prästängarna Sigtuna - Prästängarna [email protected] Svenska Mäklarhuset
Sigtuna - Prästängarna

Mäklare Sigtuna - Prästängarna

Lugnt och uppvuxet område i norra Sigtuna med närhet till stadskärnan. Området gränsar till skog och natur. Barnvänligt område med både förskola och skola samt idrottsanläggning i närheten. Området består av villor och kedjehus byggda på 70-talet.

Kommunikation

Vid Hällsboskolan i området går bussar mot Sigtuna stadskärna samt Märsta station. Från Märsta station tar du dig vidare med tåg mot Uppsala, Arlanda och Stockholm. I området går även UL-buss till Knivsta och Uppsala.

Från Hällsboskolan och Prästängarna går det bussar mot stadskärnan i Sigtuna och till Märsta samt UL-buss mot Uppsala. Vid Märsta Station kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Uppsala. Upplands Lokaltrafiks linjebuss mellan Enköping och Arlanda stannar nära området, med den kan man åka direkt till Arlanda, Enköping och Bålsta.

Närservice

På bekvämt cykel- eller gångavstånd finns idrottsanläggningen Prästängshallen med sporthall, judolokal, fotbollsplaner, tennishall, tennisbanor, utegym, skatepark och mindre slalombacke med släplift. Ett stenkast bort finns skog och natur med upplyst elljusspår och i vintertid finns även skidspår. På en promenad på ca. 15-20 minuter når du Sigtuna stadskärna med dess närservice i form av ICA, Apotek, Systembolaget, frisör, caféer, restauranger, butiker samt närhet till Mälaren. I närheten har du flera förskolor och S:T Per skola årskurs F - 6. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Parkering

Vid vändplanen i slutet av varje väg, finns ett par parkeringsplatser.

Sigtuna

Mäklare Sigtuna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Sigtuna redan idag.

Ring 859114000 E-post [email protected]

Nymärsta gränd 6 2tr, 19521 Märsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.