Tyresö

Mäklare Farmarstigen

Farmarstigen Farmarstigen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Farmarstigen

Mäklare Farmarstigen

Välkommen till Farmarstigen i Tyresö kommun - ett område som har allt för dig som söker en harmonisk livsstil i natursköna omgivningar samtidigt som du vill ha närhet till storstadens puls. Härifrån når du lugna Bansjön som erbjuder bad från brygga samt grillplats i en vacker skogsmiljö.

Kommunikation

Farmarstigen har även utmärkt kommunikation med tunnelbana och bussar som tar dig in till city på bara några minuter. Så oavsett om du jobbar i stan eller bara vill ta en middag på någon av Stockholms bästa restauranger är det aldrig långt bort.

Närservice

Farmarstigen är ett trivsamt område som ligger i centrala Tyresö kommun, med skogar, sjöar och gröna områden som omger området. Här kan du njuta av frisk luft och natursköna promenader samtidigt som du har bekvämt avstånd till Tyresö centrum och Stockholm city. Här finns närhet till Tyresö gymnasium, grundskolor, förskolor, livsmedelsbutiker, lekparker och andra bekvämligheter som gör livet enklare.

Övrigt

Så om du letar efter en plats där du kan koppla av och njuta av livet, samtidigt som du har alla stadens bekvämligheter inom räckhåll, så är Farmarstigen det perfekta valet för dig. Välkommen hem!

Tyresö

Mäklare Tyresö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Tyresö redan idag.

Ring 700678819 E-post [email protected]

Alléplan 7, 13551 Tyresö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.