Stockholm

Mäklare Älvsjö centrum / Gamla Älvsjö

Älvsjö centrum /<wbr> Gamla Älvsjö Älvsjö centrum / Gamla Älvsjö [email protected] Svenska Mäklarhuset
Älvsjö centrum / Gamla Älvsjö

Mäklare Älvsjö centrum / Gamla Älvsjö

De centrala delarna av Älvsjö är mycket fint och idylliskt område som ursprungligen i huvudsak bestod av villabebyggelse. På senare årtionden har det även byggts en stor del flerfamiljshus.
På behagligt cykelavstånd hittar du Långbro park som är ett unikt och naturskönt parkområde med stora gräsytor och en trevlig damm. Här ligger de historiska sekelskiftesbyggnader Stora Kvinns och Stora Mans. Populära och välbesökta Långbro Värdshus ligger i Långbro park.
Ett annat trevligt utflyktsmål är Långsjön med dess mycket populära badplats där det även finns grillplats och beachvolleyplan. Vintertid plogas en skridskobana.
I närheten finns också Älvsjöskogen och Älvsjö gamla IP. Det är ett natur- och skogsområde med fotbollsplan och upplysta motions- och skidspår som stadsdelsnämnden ansvarar för.
Ett flertal omtyckta förskolor och grundskolor finns i området.
Älvsjö centrum genomgår just nu en stor utbyggnad med nytt resecentrum och utbyggnad av affärer och restauranger, beräknat vara klar 2014.
Läs mer på http://www.stockholm.se/alvsjocentrum

Kommunikation

Älvsjö Centrum är en knutpunkt när det gäller kommunala färdmedel. Med pendeltåg tar det bara ca 10 minuter till Stockholms Central. Bland ett flertal busslinjer som trafikerar Älvsjö Centrum kan nämnas buss 144 som ansluter till T-banans röda linje i Fruängen samt T-banans gröna linje vid Gullmarsplan.

Närservice

I Älvsjö centrum finns ett stort utbud av det mesta man kan önska sig i vardagen, såsom bl a vårdcentral, apotek, bank, bibliotek, restauranger, inredning, florist, frisör och konditori. Veckans storhandling kan man med fördel göra på en välsorterad WiLLY:S-butik invid Stockholmsmässan eller i en Coop Forum-butik i Västberga.

Övrigt

Södermalm, Mariatorget, Hornstull, Skanstull, Nytorget, Mariaberget, Hammarby Sjöstad, Henriksdalshamnen, Sickla, Årsta, Enskede, Stureby, Enskededalen, Blåsut, Sandsborg, Fyrvaktarkroken, Gullmarsplan, Globen, Johanneshov, Hammarbyhöjden, Björkhagen, Kärrtorp, Bagarmossen, Skarpnäck, Älvsjö, Långbro, Långsjö, Herrängen, Solberga, Örby, Liseberg, Bandhagen, Högdalen, Hagsätra, Ormkärr, Rågsved, Telefonplan, Fruängen, Västertorp, Aspudden, Axelsberg, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Liljeholmen, Liljeholmskajen, Västberga, Årstadal, Örnsberg, Hägerstensåsen, Gröndal, Ekensberg, Hägerstenshamnen.

Älvsjö/Bandhagen

Mäklare Älvsjö/Bandhagen

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Älvsjö/Bandhagen redan idag.

Ring 46812013250 E-post [email protected]

Glasfibergatan 6, 12545 Älvsjö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.