Torrevieja

Mäklare Mil Palmeras

Mil Palmeras Mil Palmeras [email protected] Svenska Mäklarhuset
Mil Palmeras

Mäklare Mil Palmeras

Mil Palmeras är ett vackert och lugnt område med en fantastiskt strand samt ett stort utbud av trevliga restauranger, matvarubutiker och all service som du kan tänkas behövas.

Mil Palmeras har utvecklats dom senaste 30 åren, då det har byggts kontinuerligt i ett lagom tempo och i dagens läge hittar man en skön blandning av bostäder byggda i modern nyproduktion och genuin traditionell spansk stil. Allt detta har bidragit att området har blivit en av dom mest populära områdena på Costa Blanca.

Mil palmeras har en fantastisk strand som är handikappanppassad och även under sommaren finns det badvakter på plats för säkerheten.

Bara några hundratals meter bort söderut ligger det populära Pueblo Marino området som är en naturel övergång mellan Mil Palmeras och Torre de la Horadada, där det finns ett trevligt torg med stort utbud av restauranger och barer.

Närservice

Här finns det mycket att göra, oavsett om tycker om shopping, kultur eller natur. Då utbudet av affärer, såsom matvarubutiker, frisörer och apotetek är öppet året runt så är detta ett perfekt område både för semester och boende året om.

Torrevieja

Mäklare Torrevieja

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Torrevieja redan idag.

Ring 46 70 0505805 E-post [email protected]

Aveda. de las Naciones 24, 3185 Torrevieja

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.