Svenska Mäklarhuset Kroatien

Mäklare Makarska

Makarska Makarska [email protected] Svenska Mäklarhuset
Makarska

Mäklare Makarska

Makarska är en pittoresk kuststad belägen i södra Kroatien, vid Makarska rivieran, och är känd för sin vackra, långsträckta strand, livliga atmosfär och imponerande bergslandskap.

Staden omgärdas av det dramatiska Biokovoberget på den ena sidan och det turkosblå Adriatiska havet på den andra, vilket skapar en unik och fantastisk utsikt. Berget Biokovo är dessutom ett naturreservat och hem för en mängd flora och fauna, och erbjuder också flera vandringsleder för naturälskare.

Makarskas huvudstadskärna är full av smala, slingrande gator och historiska byggnader, inklusive den imponerande Sankt Markus-katedralen. Dessutom finns det ett rikt utbud av restauranger, barer och butiker, samt ett livligt nattliv för de mer festglada.

Strandpromenaden är särskilt populär, med sina många caféer och glassbarer. Här kan besökare njuta av en avslappnad promenad och beundra utsikten över hamnen, full av båtar som guppar i det lugna vattnet.

Makarska är också populärt bland seglare och andra vattensportsentusiaster, med sina klara, varma vatten och vackra omgivningar. Dessutom finns det flera omgivande öar att utforska, inklusive den berömda ön Hvar och Brac, som kan nås med färja.

Makarska är inte bara en populär semesterort, utan har också blivit ett attraktivt ställe att köpa semesterbostäder, med dess behagliga klimat, vackra omgivningar och lättillgänglighet till resten av Europa.

Kommunikation

Flyg: Den närmaste internationella flygplatsen är Split flygplats, som ligger omkring 85 kilometer norrut. Split flygplats betjänas av ett stort antal flygbolag från olika delar av Europa och världen. Från flygplatsen kan man ta en taxi, hyrbil eller shuttlebuss till Makarska.

Bil: Om du reser med bil, är Makarska lättillgänglig via den adriatiska motorvägen (D8) som sträcker sig längs kusten. Makarska ligger cirka 60 kilometer söder om Split och 150 kilometer norr om Dubrovnik.

Buss: Det finns regelbundna bussförbindelser till Makarska från många större städer i Kroatien, inklusive Split, Dubrovnik och Zagreb. Bussresan från Split tar omkring 1,5 till 2 timmar, medan resan från Dubrovnik kan ta mellan 3 och 4 timmar.

Båt: Under sommarmånaderna finns det även färjeförbindelser mellan Makarska och flera av de omkringliggande öarna, inklusive Hvar och Brac.

Observera att restider och tillgänglighet kan variera beroende på tid på året och aktuella restriktioner.

Svenska Mäklarhuset Kroatien

Mäklare Svenska Mäklarhuset Kroatien

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Svenska Mäklarhuset Kroatien redan idag.

Ring 46 707740764 E-post [email protected]

Virtuellt kontor Kroatien

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.