Göteborg

Mäklare Lorensberg

Lorensberg Lorensberg [email protected] Svenska Mäklarhuset
Lorensberg

Mäklare Lorensberg

Lorensberg är en omtyckt stadsdel som ligger i hjärtat av Göteborg där pulsen slår som hårdast. Här finns Avenyn med sina butiker, restauranger, kaféer och de klassiska nattklubbarna. Men Lorensberg är så mycket mer än bara Avenyn. Kvarteren har gamla anor och ett högt kulturhistoriskt värde och här har du nära till allt. Mer centralt än så här kan man helt enkelt inte bo. Alldeles i närheten ligger Scandinavium, Heden, Liseberg m.fl kända platser för de flesta.

Hela Lorensberg andas historia. Det var här stadens finaste societet skulle bo när den förnäma stadsdelen planerades på 1860-talet. Sedan dess har de stora, pampiga stenhusen i Jugend-, nationalromantik och tjugotalsklassicism fått sällskap av funkishus från 1930-tal och tillsammans med nyare hus från 70- och 80-talen skapar de den storstadskänslan som är så typisk för Lorensberg.

Snett bakom Götaplatsen planeras det för det nya området Cirkus Lorensberg, med bostäder och lokaler. Social och ekologisk hållbarhet kommer att prägla området och ska bidra till att hela Lorensberg blir en influens som inbjuder till ett gott vardagsliv och möten i innerstadsmiljö.

Kommunikation

Flera buss- och spårvagnslinjer löper genom stadsdelen och Korsvägen, Valand och Hedens busscentral är tre av stans viktigaste knutpunkter.

Närservice

På Södra vägen hittar du ett pärlband av restauranger för alla smaker och många fina mindre butiker och mysiga kaféer. Det centrala läget till trots uppstår ett skönt Härifrån är det aldrig långt att ta sig någonstans. I stadsdelen finns ett stort utbud av skolor. Ett behagligt lugn infinner sig så snart man viker av lite från huvudgatorna.

Göteborg

Mäklare Göteborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Göteborg redan idag.

Ring 46700770477 E-post [email protected]

Berzeliigatan 14, 41253 Göteborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.