Ängelholm

Mäklare Flora

Flora Flora [email protected] Svenska Mäklarhuset
Flora

Mäklare Flora

Letar du efter en mäklare på Flora? Då är vi på Svenska Mäklarhuset i Ängelholm rätt mäklarbyrå för dig. Vi har en god lokalkännedom och har stenkoll på marknadspriserna i området.

Våra mäklare på Flora ger alltid det lilla extra vilket brukar resultera i väldigt nöjda kunder och vi hjälper våra kunder genom hela bostadsförsäljningen. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och mäklare i Ängelholm.

https://svenskamaklarhuset.se/kontor/angelholm-bastad/">Mäklare i angelholm-bastad

Kommunikation

Stadsbussarna passerar området och du har gång- eller cykelavstånd till det mesta du kan behöva. Närheten till järnvägsstationen erbjuder goda möjligheter för pendling.

Närservice

Flora är ett mysigt område som ligger mellan Haradal och Luntertun, nära havet i Skälderviken. Bebyggelsen består till större delen av villor och kedjehus som är byggda på 60- talet och 90- talet.

För barnfamiljer finns flera förskolor och fritidshem, cykelväg till Errarps skola F-6 som har filialbibliotek. De närmsta skolorna som erbjuder årskurs 7-9 är Kungsgårdsskolan och Nyhemsskolan.

Ängelholm/Båstad

Mäklare Ängelholm/Båstad

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Ängelholm/Båstad redan idag.

Ring 0431-302240 E-post [email protected]

Lärkgatan 3, 26232 Ängelholm

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.