Nacka

Mäklare Norra Lännersta

Norra Lännersta Norra Lännersta [email protected] Svenska Mäklarhuset
Norra Lännersta

Mäklare Norra Lännersta

I populära Saltsjö-Boo endast 20 minuter från stan ligger området Norra Lännersta. Här bor man i lugnt och uppvuxet område med barnvänlig charm. Området karaktäriseras av naturen och skärgården. Här bor man centralt med närhet till allt vad Saltjö-Boo kan erbjuda. Det finns bra cykel- och motionsvägar. Flera badsjöar och badplatser inom gång- och cykelavstånd.

Saltsjö-Boo erbjuder ett rikt friluftsliv och mängder med aktiviteter för alla i familjen. Det är svårt att undvika fotboll och Boo FF är den största föreningen. Självklart har vi även en hockeyförening, Boo Hockey och ett segelsällskap Boo SS vid mjölkudden som sprider seglen från jollarna på Baggensfjärden. Ytterligare ett bra exempel är Boo Rackethall där man bland annat spelar tennis och på Lagnövägen ca 10 minuter med bil finns Nacka golfklubb med sin 18-hålsbana. Nacka ridklubb håller till i vackra Velamsund. Egentligen finns här hur många föreningar och klubbar som helst. Vill man njuta i lugnare tempo finns omtyckta Hasseludden Yasuragi ca två kilometer bort, en anläggning med lugn japansk atmosfär och ro för själen.

Det finns flera förskolor och skolor på nära håll. Här bor man mitt i Saltsjö-Boo så det är bara att välja och vraka. Läs mer hos Nacka kommun: www.nacka.se.

I Nacka finns det gott om orörd natur. Här finns flera naturreservat som erbjuder härliga strövområden och utflyktsmål med varierande aktiviteter. Närheten till vattnet bidrar till mängder av aktiviteter som bad, fiske, segling eller en tur med kajaken sommartid. När sjöarna i närområdet fryser under vintern plogas skridskobanor på isen.

Kommunikation

Här behöver man inte titta på busstidtabellen! Det är bara att gå Telegramvägen upp till gamla kommunalhuset där ett flertal bussar går med jämna mellanrum, expressbussen tar ca 15 min från Orminge Centrum till Slussen.

Närservice

Orminge Centrum - den solklara mittpunkten på Booön. Där finns bland annat mat- och klädaffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, café, systembolag, frisersalonger och bank.

I Orminge Hus bredvid Centrum finns bland annat folktandvård, vårdcentral, BVC, MVC och Friskis & Svettis.

Nacka/Saltsjö-Boo

Mäklare Nacka/Saltsjö-Boo

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Nacka/Saltsjö-Boo redan idag.

Ring 4687150980 E-post [email protected]

Orminge Centrum, 13230 Saltsjö-Boo

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.