Österåker

Mäklare Svinninge

Svinninge Svinninge info@svenskamaklarhuset.se Svenska Mäklarhuset

Mäklare Svinninge

Svinninge ligger vid kusten mellan Åkersberga och Vaxholm. Området har präglats av fritidsboenden, men en omvandling till permanentboenden pågår. Här bor man i en lantlig, skärgårdsnära miljö, men nära Åkersberga, Stockholm och Vaxholm med buss. Förskola finns. Vart man än bor i Svinninge är det inte långt till bad eller båtplats.

Kommunikation

Buss 683 går mot Danderyds sjukhus och Åkersberga. Vid Kulla Vägskäl finns även infartsparkering, där kan man även ta buss 670, 680 samt nattbuss 699, snabbussar från Vaxholm. Rydbo finns Roslagsbanan som går mot Östra station och Österskär.

Närservice

Närmaste affär är Svinninge handel som har lite av det mesta. Här ligger även Svinninge Thai restaurang och Svinninge Pizzeria.

Det finns två förskolor, tre grundskolor och två gymnasieskolor i närheten
3 323 meter från adressen ligger Montessoriförskolan Aquarius. Närmaste grundskola är Fredsborgskolan (3 829 meter), som är en kommunal skola. Den gymnasieskola som ligger närmast är Bergagården Fritidsgård (4 336 meter), som är en kommunal skola.

Övrigt

Svinninge Marina har i dagsläget, feb 19, lediga båtplatser. Prisexempel upp till 3 meter bred 7600:-/säsong

Karsvreta träsk är ett lokalt naturreservat med ett rikt djur och växtliv. Mer information finns på www.karsvretagruppen.se där man även kan hitta en karta över området.

Åkersberga/Ljusterö/Roslagen

Mäklare Åkersberga/Ljusterö/Roslagen

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Åkersberga/Ljusterö/Roslagen redan idag.

Ring 812350500 E-post osteraker@smh.se

Bergavägen 12B, 18430 Åkersberga

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.