Laholm

Mäklare Lilla Tjärby

Lilla Tjärby Lilla Tjärby [email protected] Svenska Mäklarhuset
Lilla Tjärby

Mäklare Lilla Tjärby

Lilla Tjärby har cirka 950 invånare och ligger i Norra Laholm, två kilometer från Laholms stad. Bebyggelsen på orten består i dag främst av småhus och lägenheter. Med sin närhet till Laholms stad kan Lilla Tjärby ta del av all den service som finns där. Till exempel affärer, restauranger, apotek, vårdcentral med mera. Lite butiker finns även i byn, en bilaffär, antikaffär, en jourbutik som förser byborna med livsmedel, spel, paketutlämning med mera. Säsongsvis en trädgårdshandel som säljer säsongens aktuella växter och blommor, en butik med prydnadsartiklar, ett litet våffelcafé och under säsong ett stort jordgubbsland för självplock.

Kommunikation

Bussförbindelserna till Laholm är bra och cykellederna genom samhället kan ta dig mot Laholm, Veinge och Tjärby. Det finns LSS-boende, äldreomsorg och förskolor, varav det ena erbjuder nattis för obekväma arbetstider. Motionsslinga vid sjön, och runt fotbollsplanerna ett utegym och en boulebana. Det finns en välfungerande fotbollsklubb som aktiverar många i alla åldrar från knattefotboll till bastubadande herrar och där i mellan ett seniorlag som spelar i div 4.

Halmstad

Mäklare Halmstad

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Halmstad redan idag.

Ring 4635-106 200 E-post [email protected]

Köpmansgatan 10, 30242 Halmstad

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.