Tyresö

Mäklare Raksta

Raksta Raksta [email protected] Svenska Mäklarhuset
Raksta

Mäklare Raksta

Raksta i Tyresö kommun är en plats som verkligen har allt! Beläget i den natursköna kommunen Tyresö, är Raksta en oas av lugn och ro med närhet till både stad och hav.

För den som uppskattar naturen är Raksta den perfekta platsen att bo på. Här finns skogar, sjöar och naturreservat att utforska. De som gillar att promenera och cykla har en mängd olika leder att välja på, medan de som föredrar vattenaktiviteter kan paddla kanot eller simma i någon av sjöarna.

Kommunikation

För den som vill ha närhet till stadslivet går det snabbt att ta sig in till både Stockholm city och Tyresö centrum.

Närservice

I närhet till Raksta finns flera restauranger. Vid Strandtorget hittar du livsmedelsbutiker, caféer, restauranger och andra serviceinrättningar. Ett stenkast bort hittar du vackra Tyresö Slott med Slottskrogen samt mysiga Café Notholmen som är en uppskattad utflykt sommartid.

För familjer med barn finns det väletablerade skolor och förskolor i området. Dessutom finns det en mängd olika fritidsaktiviteter att delta i, från sport till kultur.

Övrigt

Sammanfattningsvis är Raksta en idealisk plats för alla som vill ha det bästa av två världar - naturen och stadslivet. Med en mängd olika fritidsaktiviteter, goda kommunikationer och närhet till allt man behöver är Raksta den perfekta platsen att kalla hem.

Tyresö

Mäklare Tyresö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Tyresö redan idag.

Ring 700678819 E-post [email protected]

Alléplan 7, 13551 Tyresö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.