Halmstad

Mäklare Villshärad

Villshärad Villshärad [email protected] Svenska Mäklarhuset
Villshärad

Mäklare Villshärad

Villshärad är en liten mysig tätort ca 10 km norr om Halmstad City.
Villshärad är känt för sina långa fina sandstränder. Det är ett lugnt område och både barnfamiljer och äldre är bosatta här. Här är främst villor i detta området men även några fritidshus.

Kommunikation

Bussförbindelserna är bra och bussarna går regelbundet under hela dagarna.

Närservice

Surf och bad är något som lockar de som kommer och besöker Villshärad.
Här finns mycket att hitta på, några minuter bort hittar vi Ringenäs golfklubb som erbjuder både golf, god mat och lite padel. Några minuter bort med bil hittar vi även Haverdals golfklubb och Haverdals naturreservat för trevliga promenader.
Villshärads after beach brukar vara väldigt omtyckt under sommartid och där brukar samlas mycket människor som lyssnar på livebanden som uppträder. Vid after beachen finns också padelbanor att nyttja.
I området har vi en populär camping som brukar vara fylld på sommaren. På campingen kan man spela lite minigolf och varför inte njuta av en glass ifrån kiosken?
Flera förskolor och skolor finns i området. Närmsta livsmedelsbutik hittar du i Frösakull några minuter bort, för större handlingar har vi flygstaden som erbjuder det mesta 8 km bort.

Halmstad

Mäklare Halmstad

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Halmstad redan idag.

Ring 4635-106 200 E-post [email protected]

Köpmansgatan 10, 30242 Halmstad

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.