Upplands Väsby

Mäklare Fresta

Fresta Fresta [email protected] Svenska Mäklarhuset
Fresta

Mäklare Fresta

Fresta är ett bostadsområde i Upplands Väsby - 1952 bildades Upplands Väsby kommun i en sammanslagning av landskommunerna Ed, Hammarby och Fresta - då ingick även nuvarande Bollstanäs i Fresta. Fresta är ett av de populäraste områdena i Upplands Väsby.
Fresta kombinerar närheten till naturen - nordöst ligger ett stort naturområde med flera naturreservat, men också golfklubbar - med närheten både till Väsby Centrum, med närmare 100 butiker, och närheten till bra kommunikationer.
Här finns en del bebyggelse från 70 och 80 talet kombinerat med äldre villor från 1920 talet med förhållandevis stora tomter.

Kommunikation

Från området tar man sig lättast med bil eller buss vars anslutning finns till såväl Upplands Väsby centrum och till pendeltågstation. Pendeltågen som går från Upplands Väsby station tar mindre än en halvtimme till både Stockholms Central och till Uppsala station.

Närservice

På bekvämt gångavstånd ligger Fresta skolan F-5, Södervikskolan 6-9 och barnomsorg i förskolan Pelikanen samt förskolan Skogstorp.

Övrigt

Fresta är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturskön miljö. Inom området ligger också Frestakyrkan med dess vackra omgivningar samt trevliga motionsspår. För den golfsugna ligger Väsby golf ett par km härifrån med fina banor i vacker miljö. Området är också rikt på fornlämningar som härstammar ända bak till Vikingatiden.

Upplands Väsby

Mäklare Upplands Väsby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands Väsby redan idag.

Ring 46841054140 E-post [email protected]

Box 1, 19521 Märsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.