Uppsala

Mäklare Skyttorp

Skyttorp Skyttorp [email protected] Svenska Mäklarhuset
Skyttorp

Mäklare Skyttorp

Skyttorp ligger ca 30 km norr om Uppsala längs väg 290 mot Österbybruk, i norra delen av Uppsala kommun. Med sin "bykänsla", fina skogar och kommunikationer till Uppsala och Gävle är Skyttorp ett idealiskt boställe för dig som uppskattar lugnet men ändå vill ha närheten till stan. I Skyttorp förekommer det årligen en "Skyttorpsdag" (i mitten av juni ungefär) samt mindre marknader. Andra evenemang förekommer också så som firande utav midsommarafton och valborgsmässoafton. I övrigt har Skyttorp ett maskinmuseum, en deltidsbrandstation, återvinningsstation samt ett Kyrkans Hus. Skyttorp passar så väl ung som gammal.

Kommunikation

I hjärtat av Skyttorp ligger Skyttorps station där Upptåget tar dig på 17 minuter in till Uppsala, 20 minuter till Tierp och 54 minuter till Gävle. Från stationen går även buss till Österbybruk och Uppsala samt skolbussar. Även nattbuss går till och från Uppsala.

Närservice

Vid infarten till Skyttorp ligger en bensinstation tillsammans med en pizzeria/närlivs. Närmaste affärer finns i Vattholma, Storvreta och Österbybruk.

Övrigt

I Skyttorp finns en dagmamme-verksamhet (Skyttorpskottarna), Skyttorps förskola samt Skyttorp skola. Skyttorpskottarna har sina lokaler ett stenkast från Skyttorps station medan Skyttorps förskola och Skyttorp skola ligger ca 10 minuters promenadväg från Skyttorps station. Buss stannar utanför förskolan och skolan. Skyttorp skolan har klasser från förskoleklass upp till årskurs 5.

Här finns en idrottsförening med egen klubblokal, Skyttorps IF, fotbollsplan och elljusspår.

Uppsala

Mäklare Uppsala

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Uppsala redan idag.

Ring 4618222330 E-post [email protected]

Ringgatan 22, 75217 Uppsala

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.