Huddinge

Mäklare Vistaberg

Vistaberg Vistaberg [email protected] Svenska Mäklarhuset
Vistaberg

Mäklare Vistaberg

Vistaberg ligger mellan Glömsta och Fullersta/Huddinge C . Söderut avgränsar Glömstavägen området och norrut ligger Vistaskogen i kuperat område.

Kommunikation

Det tar 15-30 minuter att promenera till Huddinge C. Med cykel är man där på 5-10 minuter beroende på var man bor. I Huddinge C finns pendeltågsstation. På ca 15 min är man inne i Stockholm C.

Buss går förstås också bra att åka till Huddinge C. Buss 714 går genom området och har kvartstrafik i rusningstid. Det finns flera linjer som trafikerar Glömstavägen. Linjerna går till Huddinge C, Huddinge Sjukhus, Masmo, Kungens Kurva och Skärholmen (T-bana röda linjen).

Närservice

Vistaberg har två egna skolor. Vistaskolan (F9) ligger i Trädgårdsstaden och byggdes redan i mitten av 50-talet, ritad av arkitekten Karl W Ottesen. 2004 kompletterades den med ytterligare byggnader. Intill Vistaskolan ligger Rosenhillskolan, som är till för elever med behov av särskilt stöd. Det finns ytterligare grundskolor i Fullersta, Glömsta, Källbrink och Huddinge C.

I Vistaberg har man nära till Huddinges fyra kommunala och två fristående gymnasieskolor liksom Södertörns Högskola i Flemingsberg.

Närmaste handelscentrum är Huddinge Centrum, med många butiker, restauranger, caféer och allmän service. Det är också nära till IKEA, Heron City och ett flertal kända stormarknader i ett av Europas största handelscentra, Kungens Kurva. Via Glömstavägen tar man sig ut till E4:an och Kungens Kurva/Skärholmen.

Huddinge

Mäklare Huddinge

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Huddinge redan idag.

E-post [email protected]

Glasfibergatan 6, 12545 Älvsjö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.