Nacka

Mäklare Duvnäs Utskog

Duvnäs Utskog Duvnäs Utskog [email protected] Svenska Mäklarhuset
Duvnäs Utskog

Mäklare Duvnäs Utskog

Duvnäs Utskog ligger i ett naturskönt område med närhet till natur, service och nöjen. Alldeles runt knuten hittar du Nyckelvikens naturreservat med en fin herrgård med café och intill ligger en ladugård med kor, kaniner och hästar. På helgerna ordnas det med ponnyridning för barnen. Sommartid är det härligt att ströva omkring i området och bara njuta av naturen eller titta på visningsträdgården. Man kan också ta ett svalkande dopp från klipporna. Vintertid kan man åka pulka och grilla korv vid de gemensamma grillarna. Värmestugor finns om man behöver gå in och värma sig.

Kommunikation

Med bil kommer du till Slussen på endast 10-15 minuter. Om man åker kollektivt finns direktbuss 449 in till Slussen på ca 15-20 minuter. Buss 409 tar dig genom Nacka via Ektorp centrum, Nacka Forum och Sickla Köpkvarter till Slussen på ca 30 minuter.

Närservice

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR
I området finns flera förskolor, t ex Utskogens förskola, Skogsstigens förskola och Ekorrens föräldrakooperativ samt flera familjedaghem. Borgvallaskolan (åk 1-6) är den skolan som ligger närmast med även Skuru skola (åk 1-9) och Ektorps skola (åk 1-6) ligger i närheten. Mer information hittar du på www.nacka.se.

SERVICE
Ett par minuter bort med bil hittar du Ektorps Centrum med matbutik, bageri/café och restaurang samt ett par småbutiker. Om du forstätter en 10 minuter till med bil kommer du till Ica Maxi som kan erbjuda det mesta i matväg. Ett stenkast bort hittar du Nacka Forum som är ett av Sveriges största köpcentrum fullt av mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i de 150 butikerna, caféer och restauranger. Sickla Köpkvarter ligger lite längre bort med 145 butiker med allt från mat, mode och nöjen som bio, bowling och Andy´s Lekland.

Parkering

Egen garageplats i länga

Nacka/Saltsjö-Boo

Mäklare Nacka/Saltsjö-Boo

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Nacka/Saltsjö-Boo redan idag.

Ring 4687150980 E-post [email protected]

Orminge Centrum, 13230 Saltsjö-Boo

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.