Täby

Mäklare Näsbydal

Näsbydal Näsbydal [email protected] Svenska Mäklarhuset
Näsbydal

Mäklare Näsbydal

Näsbydal är ett av Täbys mest populära områden för de som söker lägenhet. Du har nära till precis allt såsom skola, förskola, idrottsanläggningar, motionsspår, badhus och kommunikationer till Stockholm City. Men framför allt har du närheten till Täby Centrum som är ett av nordens största inomhuscentrum med all service du kan tänka dig och en hel uppsjö av olika butiker och restauranger.

Kommunikation

I Näsbydal finns mycket bra kommunikationer och du har närhet till både bussar och Roslagsbanan som tar dig till Stockholm City på ca 20 minuter. Näsbydal ligger även nära E18 som också är strategiskt vad gäller kommunikationer.

Närservice

I närområdet hittar du även flertalet matbutiker.

Dessutom har du och familjen nära till skola, barnomsorg och fritidsaktiviteter såsom idrottsanläggningar och badhus.

I närheten finns ett stort antal förskolor samt Byängsskolan, Näsbydalskolan och Nytorps Friskola. Tibble gymnasium är ett fristående gymnasium med ett brett utbud av olika gymnasieprogram. Nära Tibble ligger också Åva gymnasium och Täby Enskilda Gymnasium.

Det är inte långt till motionsspåren och promenadstråken kring Näsbyviken och i Ensta. I närheten finns även Norskogens utomhusbad, badhus, badmintonhall, fotbollsplan, tennishall, gym m.m. Dessutom är det bara ca 2 km till säväl Näsbyvikens båtliv, Djursholms golfklubbliv och Rönningesjöns fågelliv.

Parkering

Parkering finns det gott om runt i närområdet.

Täby

Mäklare Täby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Täby redan idag.

Ring 87653640 E-post [email protected]

Catalinavägen 8, 18368 Täby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.