Göteborg

Mäklare Kallebäck

Kallebäck Kallebäck [email protected] Svenska Mäklarhuset
Kallebäck

Mäklare Kallebäck

I Kallebäck bor du med bekvämt avstånd till vackra rekreationsområden, Mölndals Centrum och stadspulsen i Göteborgs innerstad. Området kantas av lummiga skogspartier, bergsluttningar och badsjöar och via en promenad eller cykeltur når ni populära Delsjön och Skatås. Vid Skatås har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter och ytan runt omkring är omgärdat av olika typer av motionsslingor. Om vintern finns dessutom goda möjligheter till skidåkning! I Delsjön ligger Göteborgs äldsta golfbana och här erbjuds både bad, fiske, kanotuthyrning, fina vandringsleder samt skridskoåkning under vintertid.

Kommunikation

Från Kallebäck tar du dig smidigt ut med bil både på E6 och E20. För den som vill åka kollektivt går buss 50 som tar cirka 10 minuter ner till Korsvägen där anslutande bussar och spårvagnar leder er vidare genom Göteborgs stad. En cykelled går också från Kallebäck till Skår, Mölndal och centrum.

Närservice

I närområdet finns en Netto butik och med några minuters bilfärd når ni ICA Maxi samt Willys matbutik. Utmed Mölndalsvägen ligger även restauranger och gym och vidare till Mölndals centrum finns en stor galleria samt ett välutrustat stadsbibliotek.

Övrigt

I Kallebäck finns ett bra utbud av förskolor, både kommunala och ett kooperativ. Inom promenadavstånd ligger också Skårskolan med klasser från F-6.

Göteborg

Mäklare Göteborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Göteborg redan idag.

Ring 46700770477 E-post [email protected]

Berzeliigatan 14, 41253 Göteborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.