Tyresö

Mäklare Fornudden/Persudde

Fornudden/<wbr>Persudde Fornudden/Persudde [email protected] Svenska Mäklarhuset
Fornudden/Persudde

Mäklare Fornudden/Persudde

Fornudden i Tyresö kommun är ett av Stockholms mest eftertraktade områden att bo i. Här kan du uppleva en harmonisk och naturskön tillvaro samtidigt som du har närheten till stadens puls.
Området är beläget vid den vackra Drevviken och bjuder på fantastiska möjligheter till friluftsliv och avkoppling. Här finns vackra promenad- och cykelvägar längs med vattnet, härliga badplatser och möjligheter till båtliv.

Kommunikation

Härifrån tar du dig enkelt in till Stockholms city, Gullmarsplan, Tyresö centrum, Nacka eller Haninge med hjälp av buss.

Närservice

Fornudden är också känt för sin höga livskvalitet med närhet till utmärkta skolor, förskolor, shopping och restauranger. Området är perfekt för barnfamiljer, men även för den som söker ett aktivt och socialt liv med närhet till det mesta. Bara några minuter bort finner du Alléplan som erbjuder såväl livsmedelsbutiker som uppskattade restauranger.

Övrigt

Boendemiljön på Fornudden präglas av vackra villor och radhus med stor variation i stil och utformning. Här finns något för alla smaker och behov. Oavsett om du söker en traditionell villa eller en modern bostad med hög standard, så finns det alternativ för dig på Fornudden.
Så om du vill uppleva det bästa av två världar - en naturskön tillvaro med närhet till stadens utbud - så är Fornudden det självklara valet för dig.

Tyresö

Mäklare Tyresö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Tyresö redan idag.

Ring 700678819 E-post [email protected]

Alléplan 7, 13551 Tyresö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.