Upplands Väsby

Mäklare Centralt / Norra Berget

Centralt /<wbr> Norra Berget Centralt / Norra Berget [email protected] Svenska Mäklarhuset
Centralt / Norra Berget

Mäklare Centralt / Norra Berget

Brf Smedby består av 14 stycken sjuvåningshus, med adresserna Stallgatan, nr. 1-5 och 8-16. Väster om Smedby ligger Norra Berget som har en del aktiviteter för barnen samt med närhet till natur med fina strövområden. Vid Norra Berget finns också elupplysta motionsspår.

Kommunikation

Med E4:an tar ni er lätt in till Stockholms C alternativt till Arlanda. Goda kommunikationer ges med buss ned till Upplands väsby station där pendeltåg går mot Stockholm central alt. till Märsta. Från Upplands Väsby station kan du även åka med Upptåget mot Gävle via Arlanda samt Uppsala.

Närservice

Centralt läge med ca 500 m till Upplands Väsby Centrum, där det finns ett utbud av resturanger, matbutik, banker, apotek samt bibliotek, vårdcentral samt tandläkare.

Parkering

Det finns två stycken parkeringsgarage som kallas P1 och P2 som ligger norr om husen. En plats utan el-uttag kostar 250 kr/månad och en med el-uttag kostar 300 kr/månad.

Övrigt

Gemensam tvättstugan finns i bottenplanet. Grovtvättstugan finns på Stallgatan 10. Tv-operatör är ComHem, som har installerat 3 hål uttag. Bredbandabonnemang kan man välja mellan ComHem eller Bredbandsbolaget. På Stallg. 11 finns det en enklare träningslokal. Det finns en gemensam bastu för de boende. Snickerilokalerna finns på Stallgatan 1 och 15, vilka kan bokas för uthyrning.
Barnvagnsrum samt cykelförråd finns i entréplanet.

Upplands Väsby

Mäklare Upplands Väsby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands Väsby redan idag.

Ring 46841054140 E-post [email protected]

Box 1, 19521 Märsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.