Simrishamn

Mäklare Centralt simrishamn

Centralt simrishamn Centralt simrishamn [email protected] Svenska Mäklarhuset
Centralt simrishamn

Mäklare Centralt simrishamn

En lugn och trivsam villagata med snälla och skötsamma grannar. Det är endast 500 meter ner till Simrishamns stora, fina badstrand och den vackra Brunnsparken ligger mitt över gatan. Bara 250 meter till ICA, Coop och den idylliska huvudgatan med bank, bibliotek, frisör, gym, systembolag, museum, skoaffär, bokhandel, sybehörsbutik, Lindex, Dressman samt flera blomsterbutiker och konditorier. Staden har många trevliga restauranger.
Mittemot huset på andra sidan Brunnsparken ligger Nils Holgerssonskolan och i andra riktningen är det bara några minuter till förskola, grundskola och gymnasium. I Simrishamn finns sjukhus, vårdcentral och tandläkare.
På Österlen finns det mycket vackert att se och här ordnas ofta olika kulturevenemang, som exempelvis Konstrundan kring påsk, Kiviks marknad i juli och Äppelveckorna i oktober. Naturen är fantastisk med stränder, böljande landskap, bokskogar och vattenfall.
Är man intresserad av att röra på sig finns här flera stora fina fotbollsplaner. Österlens GK ligger nära och man finner tennis- och paddelbanor, boule, vandringstigar samt badhus och bowling i Simrishamn.
Goda kommunikationer med både buss och tåg vidare mot Lund, Ystad, Malmö och Kristianstad varje timme.

Vällingby/Hässelby/Spånga

Mäklare Vällingby/Hässelby/Spånga

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Vällingby/Hässelby/Spånga redan idag.

Ring 468372720 E-post [email protected]

Årevägen 25, 16261 Vällingby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.