Nacka

Mäklare Vikingshill

Vikingshill Vikingshill [email protected] Svenska Mäklarhuset
Vikingshill

Mäklare Vikingshill

OMRÅDESBESKRIVNING
I natursköna Vikingshill bor man i skärgårdsmiljö endast 25-30 minuter från stan. Från Dahliavägen har man en kort genväg ner till bryggor och badplats. Här finns fantastiska strövområden och i slutet på Sommarbovägen finns mysig gångstig till Velamsund. Vid badplatsen anordnas varje år ett mycket uppskattat midsommarfirande med lekar och dans för alla åldrar.

Nacka kommun är fullt av fina naturreservat. För att nämna några; närliggande Velamsund som man kan ta sig till via mysig gångväg via Vikingshill, 700 hektar med friluftsgård, naturskola, elljusspår, ridklubb, båtklubb, golfklubb, restaurang, glashytta, butik mm.

Kommunikation

BUSS OCH BÅT
Busslinjer som trafikerar Kummelnäs/Vikingshill är 421 och 441. Från Risets- eller Hasseluddens brygga har man möjlighet att båtpendla till Strömkajen. Ett mycket trevlig och uppskattat alternativ. Se www.sl.se för tidtabell.

Närservice

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR
Närmaste förskolor är Kummelnäs Barnträdgård i lokaler på Bågvägen och Kummelnäs förskola som ligger på Kummelnäsvägen 81.

Med en kort promenad tar man sig till den populära Backeboskolan som är en F-6 skola. Den ligger på en stor naturtomt med utsikt över Höggarnsfjärden. Skolan startades 1993 och är en friskola som arbetar med Levande Verkstad (LV) som pedagogisk metod för att levandegöra och befästa kunskaper hos eleverna. För de större eleverna finns Myrsjöskolan som ligger nära Orminge Centrum.
Läs mer på Nacka kommuns hemsida www.nacka.se.

SERVICE
Orminge Centrum - den solklara mittpunkten på Boo-ön. Där finns bland annat mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, café, systembolag, frisörer, banker och butiker.

I Orminge Hus bredvid Centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC och Friskis & Svettis.

Övrigt

REKREATION
Området ligger idylliskt nära flera naturområden med mysiga badsjöar och badplatser, lättillgängliga till fots eller på cykel. På Lagnövägen ca 10 minuter med bil finns Nacka golfklubb med sin 18-hålsbana.

Nacka/Saltsjö-Boo

Mäklare Nacka/Saltsjö-Boo

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Nacka/Saltsjö-Boo redan idag.

Ring 4687150980 E-post [email protected]

Orminge Centrum, 13230 Saltsjö-Boo

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.