Solna

Mäklare Råstahem

Råstahem Råstahem [email protected] Svenska Mäklarhuset
Råstahem

Mäklare Råstahem

Är det dags att sälja pärlan i Råstahem? Valet av mäklare är förvisso lätt, Svenska Mäklarhuset i Solna. Idylliska och barnvänliga Råstahem består av en mängd fina bostäder, majoriteten med rötter från 1920-tal och 1930-tal. Våra fastighetsmäklare är vana i området och med stor passion har villor och radhus förmedlats sedan 1996. Lummiga och väldigt trivsamma Råstahem är ett drömskt område.

Mäklarna i området är skarpa, lyhörda och vana husmäklare, viktiga aspekter som är avgörande för din bostadsaffär. Att alltid vara på topp är mantrat som våra mäklare i Råstahem lever efter. Barnvänliga Råstahem erbjuder såväl mysiga bostadsrättsradhus som unika trähus. Vi hoppas att något av våra listade bostäder nedan kan falla dig på läppen. Läs gärna om våra andra populära bostadsområden och våra unika mäklare i Solna.

Kommunikation

Från området når du, med endast 7-8 minuters promenad Ulriksdals station som erbjuder både pendeltågstrafik samt bussförbindelse. Kommunikation med buss erbjuds även från Enköpingsvägen.

Från ljuvliga Råstahem når du även Stockholm City med bil inom 10 minuter. Med bil når du även med enkelhet både till E4 samt E18.

Närservice

Råstahem är unikt med sitt fantastiska läge, närhet till allt du kan önska dig! Råstahem har ett perfekt utgångsläge för friluftsmänniskan, området har många fina motionsområden runt knuten, Råstasjön, Lötsjön, Ursvik, på Järvafältet, Igelbäckens naturreservat och vid Brunnsviken.

I absoluta närområdet finner vi även flera skolor för blandade åldrar. I närliggande Järvastaden ligger den mycket uppskattade Mulle Mecks lekpark dit folk kommer från hela stan för avkoppling och lek. I Järvastaden, en stenkast från Råstahem erbjuds även matvarubutiker så som ICA, Coop samt Willys. Westfield Mall of Scandinavia med all tänkbar service finns inom kort promenadavstånd. Perfekt för shoppingturen, middagen eller varför inte njuta av en film på en av Skandinaviens modernaste biografer.

Solna

Mäklare Solna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Solna redan idag.

Ring 8830550 E-post [email protected]

Råsundavägen 121, 16950 Solna

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.