Vallentuna

Mäklare Kårsta

Kårsta Kårsta [email protected] Svenska Mäklarhuset
Kårsta

Mäklare Kårsta

Kårsta är ett trevligt samhälle i norra Vallentuna som ligger i en vackert kuperad miljö med stora kulturvärden. Här bor du lungt och lantligt men ändå nära skola och kommunikationer.

I Kårsta finns mest villor och lantgårdar, men även en del radhus/parhus och några lägenheter. Det finns stora fina grönområden med bär och svamp, och i Bergsjön som ligger endast ca 10 minuters promenadavstånd från bostaden finns en badplats med sandstrand och brygga. Vill man ha båt så får man ta sig till den lite större sjön Sparren som finns på cykelavstånd.

Invid tågstationen erbjuder kårsta en restaurang och inom snar framtid kommer även en Lanthandel byggas med fokus på närodlade varor.

Kårsta IF erbjuder olika aktiviteter och till en låg kostnad kan man träna i Kårstaskolans gymnastiksal. Det är gott om hästgårdar med olika inriktningar i området. Vissa har ridskola, andra har inackorderingsboxar för privathästar. På 4H-gården i Kårsta ordnas med barnaktiviteter, pysselkvällar, pensionärsaktiviteter m.m.

Vallentuna

Mäklare Vallentuna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Vallentuna redan idag.

Ring 868439790 E-post [email protected]

Skördevägen 2, 18631 Vallentuna

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.