Nacka

Mäklare Skogalundsklippan

Skogalundsklippan Skogalundsklippan [email protected] Svenska Mäklarhuset
Skogalundsklippan

Mäklare Skogalundsklippan

I populära Skoglund bor man centralt, endast 10 minuter från stan. Inom gångavstånd finns bad- och fiskesjön Långsjön, fina gång- och cykelvägar, naturreservatet Nyckelviken, Ica Maxi och Nacka Forum med all tänkbar service. Här bor man mitt i fin natur och nära till allt! Området är bilfritt och barnvänligt med pysslingens förskola som föreningens hyresgäst.

Kommunikation

Närmaste busshållplats heter Skogalundsklippan (3 minuters promenad) och här passerar buss 442 som går in till Slussen via motorvägen på endast 15 minuter. Med bil tar det 10-15 min till Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet.

Närservice

I Skogalund bor man mitt i centrala Nacka med närhet till två stora handelsområden; Nacka Forum som ligger inom gångavstånd har efter ombyggnaden 2008 150 butiker och restauranger och är en modern mötesplats med shopping som huvudingrediens. Det breda utbudet i Sickla Köpkvarter bjuder bland annat på restauranger, caféer, inredningsstråk, systembolag, livsmedelsbutiker, apotek samt vårdcentral. Här finns ca 150 butiker, S.A.T.S Gym, biografen Filmstaden Sickla och Dieselverkstaden med bibliotek, konsthall, teater, konserter, restaurang, café och klätterverkstad som erbjuder stimulans för kropp och själ. Imperial Lanes med bowling och servering har flyttat in i fräscha lokaler. På ett par minuter når man även Ica Maxi Stormarknad med ett brett utbud av dagligvaror.

Övrigt

Fritid

I Nacka finns det gott om orörd natur. Här finns flera naturreservat som erbjuder härliga strövområden och utflyktsmål med varierande aktiviteter. Närheten till vattnet bidrar till mängder av aktiviteter som bad, fiske, segling eller en tur med kajaken sommartid. När sjöarna i närområdet fryser under vintern plogas skridskobanor på isen. Föredrar man skidor finns bland annat Velamsund och Nackareservatet med fina skidspår och önskar man åka utför ligger Hammarbybacken inte så långt bort.

Inom gångavstånd ligger Nyckelviken som är ett underbart naturreservat om 134 hektar med allt man kan önska sig; skog, ängar, bad vid klipporna, café, bondgård, ponnyridning, motionsspår. Här finns värmestuga, toaletter och grillplats för mysiga stunder.

Till fots eller på cykel når man även den mysiga badsjön Långsjön.

Stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö är ett 700 hektar stort friluftsområde med Hellasgården som erbjuder motionsspår och badsjö på sommaren och på vintern skidspår och skridskoåkning.

I östra Nacka ligger Velamsund med friluftsgård, naturskola, elljusspår, ridklubb, båtklubb, golfklubb, restaurang, butik mm.

Nacka/Saltsjö-Boo

Mäklare Nacka/Saltsjö-Boo

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Nacka/Saltsjö-Boo redan idag.

Ring 4687150980 E-post [email protected]

Orminge Centrum, 13230 Saltsjö-Boo

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.