Upplands-Bro

Mäklare Håbo-Tibble

Håbo-Tibble Håbo-Tibble [email protected] Svenska Mäklarhuset
Håbo-Tibble

Mäklare Håbo-Tibble

I Håbo-Tibble har ett rikt utbud av aktiviteter där finns en aktiv idrottsförening som erbjuder fotboll med mera. Du har knappt 4 km till Mälarbad vid Vallbyvik, har man båt kan man åka över till vackra Sigtuna på bara några minuter. Flera golfklubbar och ridskolor finns i närheten.
Håbo-Tibble förskola ligger på Gråbovägen 8 och vänder sig till barn mellan 1-5 år.
I charmiga Tjustaskolan går förskoleklassen samt klass 1-5, det finns även fritidsverksamhet. Skolan ligger på en tomt med anor från början av 1800-talet. Den allra yngsta skolbyggnaden byggdes till 1996 med en stor fin gymnastiksal.
Det är endast 3 mil till Arlanda och 4,5 mil in till Stockholm, nära till busshållplats som tar dig till Kungsängen station. Området präglas av vida vidder, åkrar och skog med fina gårdar samt den fina bykyrkan. På närbelägna Villa Aske äter ni grillmiddag på piazzan eller tar en god drink innan ni cyklar hem i sommarnatten. Villa Aske utnämndes till Årets Mötesplats 2023 och den imposanta byggnaden är en Palazzio från 1802. Kvarnnibble gård säljer ekologiskt kött och andra gårdsprodukter och här kan ni musta egna äpplen! Närmaste förskola och skola finns vid Tjustaskolan, 3,5 km bort. Förskola finns även i Håbo-Tibble Kyrkby. I centrala Bro finns flertalet kommunala skolor samt Campus Jensen (F-9). Matinköpen gör ni närmast på ICA Maxi i Bålsta eller Willys i Bro. Välsorterad Coop finns också i Kungsängen med smidig access från motorvägen.

Upplands-Bro

Mäklare Upplands-Bro

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands-Bro redan idag.

Torget 2 A, Box 2037, 19602 Kungsängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.