Helsingborg

Mäklare Elineberg

Elineberg Elineberg [email protected] Svenska Mäklarhuset
Elineberg

Mäklare Elineberg

Elineberg är en stadsdel i sydöstra Helsingborg. Bebyggelsen är indelad i två områden, som avskiljs från varandra genom Ramlösavägen; gamla Elineberg i norr och det nyare bostadsområdet i söder. Till området hör en grundskola, Elinebergsskolan, och en kyrka, Elinebergskyrkan. Området har även en egen fritidsgård, Elinebergs fritidsgård. Här finns goda bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Elineberg? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Elineberg för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Elineberg nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.