Ängelholm

Mäklare Kronotorp

Kronotorp Kronotorp [email protected] Svenska Mäklarhuset
Kronotorp

Mäklare Kronotorp

Letar du efter en mäklare som kan Kronotorp? Då är Svenska Mäklarhuset i Ängelholm rätt mäklarbyrå för dig. Våra fastighetsmäklare kan allt om Kronotorp, vi har stenkoll på marknadspriserna i området. Vi känner också till alla nöjen och kommunikaitoner som finns i närheten eller i nära anslutning till området.

Våra mäklare på Kronotorp ger alltid det lilla extra och det brukar resultera i mycket nöjda kunder! Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar och läs gärna mer om våra andra bostadsområden samt våra mäklare i Ängelholm.

https://svenskamaklarhuset.se/kontor/angelholm-bastad/">Mäklare i angelholm-bastad

Kommunikation

Här finns goda kommunikationer med både tåg och flyg vilket gör att staden är en utmärkt knutpunkt för alla som arbetar i Skåne och till viss del Halland, Danmark och Stockholm.

Närservice

Kronotorp är en stadsdel i södra Ängelholm med kort avstånd till centrum där man har all service man kan önska sig. Här består bebyggelsen huvudsakligen av radhus och villor. Området ligger intill lummiga grönområden, promenadstråk längs Rönneå och populära Hembygdsparken.

För barnfamiljen finns Kungsgårdsskolan F-9 samt ett antal förskolor som till exempel Blåhaken och Norregårdens som ligger i direkt anslutning till området.

Ängelholm/Båstad

Mäklare Ängelholm/Båstad

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Ängelholm/Båstad redan idag.

Ring 0431-302240 E-post [email protected]

Lärkgatan 3, 26232 Ängelholm

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.