Bjuv

Mäklare Ekeby

Ekeby Ekeby [email protected] Svenska Mäklarhuset
Ekeby

Mäklare Ekeby

Letar du efter en fastighetsmäklare i Ekeby? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är mäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Ekeby för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Ekeby nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Närservice

Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun med ca 4000 invånare. Ett omtyckt samhälle som ligger ca 20 minuter bilfärd från Helsingborg. I Ekeby finns matbutik, Ekeby möbelaffär, Ekeby sparbank, förskolor, Ekebyskola F-9, bibliotek och vårdcentral. Här finns buss till bland annat Bjuv, Helsingborg och Landskrona.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.