Solna

Mäklare Rudviken

Rudviken Rudviken [email protected] Svenska Mäklarhuset
Rudviken

Mäklare Rudviken

Välkomna hem till Rudviken, här är mäklarna på Svenska Mäklarhuset i Solna lokala och lyhörda. Rudvikens lokala mäklarfirma har aktivt förmedlat bostäder här sedan 1996. Våra mäklare har under åren arbetat upp en bred kompetens som lyser igenom i deras passionerade arbetssätt. Våra mäklare har mängder av spekulanter som längtar efter att kalla Rudviken för sitt hem. Ett ess i rockärmen som är ovärderligt!

Med närhet till allt man kan önska sig är Rudviken svårslaget. Lyxen att ha gångavstånd till Solna Centrum med ett stort utbud av närservice som till såväl Skytteholmsfältet för avslappning i grönområden. Letar du efter drömboendet i Rudviken hoppas vi att någon bostad i listan kan passa dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra lugna bostadsområden och våra fantastiska Mäklare i Solna.

Kommunikation

Kommunikationerna är utmärkta! Tunnelbanestation Solna Centrum ligger inte långt från lägenheten. Härifrån tar ni er in till city på bara 9 minuter.
Från busstorget i Solna Centrum avgår också flera olika busslinjer. Tvärbanan går också från Solna C.

Buss 70 (Odenplan/Universitetet) och 507 (S:t Eriksplan) går längs Solnavägen och nås inom ett par minuters promenadavstånd.

Närservice

Populära och centrala Rudviken ligger ett stenkast från Solna Centrum och angränsar till grönområden med möjlighet till lek, motion och avkoppling. I Solna Centrum erbjuds mängder av butiker, restauranger och caféer. För den som är ute efter mer puls når man smidigt till Solnas landmärke, Westfield Mall of Scandinavia. Här erbjuds köpupplevelser i världsklass, omtyckta restauranger och en av nordens modernaste biografer!

För den som söker en mer anrik utflykt finns ståtliga Råsunda på promenadavstånd. I Råsunda erbjuds mängder av gömda pärlor som måste upplevas. Trots Rudvikens centrala placering är känslan av lugn högst påtaglig med härliga grönområden runt knuten. Rudvikens alla härliga lekplatser, Hagaparken som erbjuder harmoniska strövområden och Skytteholmsparken fyllt med utrymme för barnlek. I Rudviken finns även Solnas omtyckta Spanska skolan som erbjuder årskurserna F-5!

Solna

Mäklare Solna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Solna redan idag.

Ring 8830550 E-post [email protected]

Råsundavägen 121, 16950 Solna

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.