Halmstad

Mäklare Trottaberg

Trottaberg Trottaberg info@svenskamaklarhuset.se Svenska Mäklarhuset

Mäklare Trottaberg

7 km ifrån Halmstad City hittar vi det lugna och mysiga området Trottaberg. Det är ett mysigt och lugnt område som passar yngre som äldre. Trottaberg ligger på väg ut mot Tylösand. Det är främst villor rad/kedje-hus som ligger i detta området.

Kommunikation

Bussförbindelsen härifrån är mycket bra då bussarna går flera gånger i timmen regelbundet under hela dagarna. För dig som gillar att ta dig fram på cykel finns långa cykelvägar som tar dig längst kusten och in till Halmstad City.

Närservice

Trottaberg har närhet till det mesta och på 15 minuter når du Halmstad City med bil. 10 minuter bort har vi även flygstaden som erbjuder allt ifrån stora livsmedelsbutiker till ett stort utbud utav butiker.
Gillar man strand och bad så har du promenadavstånd till Tylösands fina sandstränder. Prins Bertils Stig finns i närheten för den som gillar trevliga promenader.
Det finns ett stort utbud av både förskolor och skolor i området. Det finns mycket att hitta på här och på cykelavstånd kan du ta dig till Söndrumhallen, som bland annat erbjuder tennis och padel. Bredvid Söndrumshallen har du även en kombihall och två stora fotbollsplaner att nyttja.

Halmstad

Mäklare Halmstad

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Halmstad redan idag.

Ring 4635-106 200 E-post halmstad@smh.se

Köpmansgatan 10, 30242 Halmstad

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.