Tyresö

Mäklare Skogsstaden i Tyresö

Skogsstaden i Tyresö Skogsstaden i Tyresö [email protected] Svenska Mäklarhuset
Skogsstaden i Tyresö

Mäklare Skogsstaden i Tyresö

Välkommen till Skogsstaden - en unik plats där du kan uppleva den harmoniska balansen mellan modern livsstil och en nära kontakt med naturen. Beläget i Tyresö kommun, har Skogsstaden närhet till både skog och sjöar, vilket gör det till den perfekta platsen för dem som söker en lugn och avkopplande livsstil utan att behöva ge upp bekvämligheter och nöjen.

Kommunikation

Direktbussar avgår från hållplats endast 1 min bort och tar dig direkt till Stockholm City samt Gullmarsplan, perfekt för den som pendlar till jobbet.

Närservice

Här kan du njuta av avkopplande promenader längs de vackra skogsvägarna och de natursköna sjöarna, eller ta en löprunda genom skogarna för att hålla dig i form. Skogstaden ligger även på ett bekvämt avstånd till Tyresö centrum med allt vad det har att erbjuda. Här finns uppskattade livsmedelsbutiker, shopping och andra servicebutiker, vilket gör det lätt att ta hand om dagliga ärenden eller umgås med vänner och familj.

Närområdet bjuder på skandinavisk skog, bergsknallar, blåbärsbuskar samt trevliga uteplatser/lekplats i en härlig mix. Närhet till Centrum, promenadstråk, matbutiker, skolor, bad, idrottsanläggningar samt gym som SATS, Actic och Friskis höjer bekvämligheten ännu en nivå.

För familjer finns det många bra skolor och förskolor i närområdet.

Övrigt

Sammanfattningsvis är Skogsstaden en perfekt plats för dem som söker en balans mellan modern livsstil och naturlig skönhet. Här kan du njuta av allt det bästa som Tyresö har att erbjuda!

Tyresö

Mäklare Tyresö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Tyresö redan idag.

Ring 700678819 E-post [email protected]

Alléplan 7, 13551 Tyresö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.