Helsingborg

Mäklare Ragnvalla

Ragnvalla Ragnvalla [email protected] Svenska Mäklarhuset
Ragnvalla

Mäklare Ragnvalla

Området Ragnvalla, samt en del av Adolfberg öster om Hunnetorpsvägen, domineras av en lamellhusbebyggelse, typisk för 60-talets miljonprogramsarkitektur, med flerbostadshus i två till tre våningar. I områdets södra och västra delar är arkitekturen dock mer variationsrik med blandad flerbostads-, radhus- och villabebyggelse från 1970-talet till 1990-talet. Längst ut mot Österleden finns ett mindre halvindustriområde i söder och en idrottsplats i norr. Centrumbebyggelsen är lokaliserad längs med Hunnetorpsvägen, där man kan finna områdets servicefunktioner, fritidsgården Slottet, Adolfsbergskyrkan och en bit längre in från vägen hittas områdets skola, Adolfsbergsskolan, en F–6-skola som togs i bruk 1972.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Ragnvalla? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Ragnvalla för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Ragnvalla nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.