Stockholm

Mäklare Björkhagen, Johanneshov

Björkhagen, Johanneshov Björkhagen, Johanneshov [email protected] Svenska Mäklarhuset
Björkhagen, Johanneshov

Mäklare Björkhagen, Johanneshov

Björkhagen ligger söder om Stockholm och gränsar till Kärrtorp, Hammarbyhöjden och Sickla strand.

Björkhagen gränsar även till Sveriges mest besökta friluftsområde, Nackareservatet. Nackareservatet är ett naturreservat och friluftsområde som ligger mellan sydöstra Stockholm, Skarpnäck och Nacka kommun. Området är mycket uppskattat med typisk Södertörnsnatur, sjöar som Källtorpssjön och Söderbysjön som används för både bad och skridskoåkning. I området börjar Sörmlandsleden och där finns friluftsgården Hellasgården och Björkhagens GKs 9-håls golfbana. Inom området finns ett väl utbyggt system av cykel- och promenadvägar, löparspår samt skidspår. Motortrafik är förbjuden. Det finns ca 30 km vandringsleder, två elljusspår, tre friluftsbad (ett vid Söderbysjön och två vid Källtorpssjön). I samtliga sjöar är sportfiske med fiskekort tillåtet. Årligen besöks Nackareservatet av 1,5 miljoner människor.

Kommunikation

Kommunikationerna är suveräna med tunnelbanans gröna linje som tar en till Södermalm på 8 minuter och T-centralen på en kvart. Byte vid Skärmarbrink alt. Gullmarsplan för grön linje mot Farsta och Hagsätra.

Vid Gullmarsplan hittar man tvärbanan som trafikerar Hammarby Sjöstad-Alvik.

Vid Gullmarsplan har man även bussterminal med flertalet busslinjer som trafikerar övriga delar av Stockholm.

Närservice

I Björkhagens centrum finns matbutiker, vårdcentral, bibliotek, restuaranger m.m.

Parkering

Parkering sker längs gatorna i området. Boende som är folkbokförda i området kan ansöka om parkeringstillstånd till en kostnad av 500 kr/mån. Med parkeringstillstånd parkerar man i mån av plats och till en lägre kostnad. Besökare kan mot avgift parkera i området.

Johanneshov

Mäklare Johanneshov

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Johanneshov redan idag.

Ring 86000320 E-post [email protected]

Finn Malmgrens väg 9, 12138 Johanneshov

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.