Mäklare Surin

Surin Surin [email protected] Svenska Mäklarhuset
Surin

Mäklare Surin

Surin beach ligger mellan Kamala och Bang Tao. Det är en del av Thalang-distriktet och är känt för sina vackra vita sandstränder, kristallklara vatten och lyxiga resorter.

Surin Beach är en av de största attraktionerna i området, med en lång sträcka av vit sand och turkost vatten. Stranden är kantad av palmer och är omgiven av klippiga kullar, vilket ger en fantastisk naturlig bakgrund. Besökare kan njuta av simning, solbad och vattensporter som paddleboard och kajakpaddling.

Surin är också hem för en rad lyxiga resorter som erbjuder besökarna en rad exklusiva bekvämligheter som spa, restauranger och privata pooler. Staden har också en rad internationella restauranger och barer, samt shoppingmöjligheter på Surin Plaza och Plaza Surin.

Kulturella attraktioner i området inkluderar Wat Surin, som är ett vackert buddhistiskt tempel som ligger nära stranden, och Kamala Cultural Center, som erbjuder besökare möjlighet att lära sig om den lokala kulturen och traditionerna.

Sammantaget erbjuder Surin besökarna en mer exklusiv och lyxig atmosfär jämfört med andra strandstäder i Phuket. Det är ett populärt resmål för dem som söker avkoppling, naturlig skönhet och exklusiva bekvämligheter.

Kommunikation

23 km från Phukets Internationella flygplats

Surin

Mäklare Surin

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Surin redan idag.

Ring 66 88 653 5931 E-post [email protected]

Laguna Homes, 57/31 moo. 4, 83110 Phuket

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.