Helsingborg

Mäklare Närlunda

Närlunda Närlunda [email protected] Svenska Mäklarhuset
Närlunda

Mäklare Närlunda

Närlunda är en stadsdel i Helsingborg, belägen sydost om stadens centrum, öster om Malmöleden, söder om Fältarpsvägen och nordväst om Elineberg. Bostadsbebyggelsen härstammar från miljonprogrammet och består av lamell- och skivhus, till största delen byggda i prefab-element av obehandlad betong. Området är präglat av dess flerbostadshus, som syns väl från Malmöleden samt det 22 våningar höga bostadshuset, Höjdpunkten, som stod klart 2014.
Stor del av stadsdelens yta utgörs av grönområden i form av Jordbodalen. Strax öster om Närlunda ligger nöjesparken Sundspärlan och naturområdet Jordbodalen. På Närlundavägen 28 finns ett vårdboende (före detta Jordbodalen). I nordost ligger koloniområdet Närlunda Koloniförening. Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Närlunda? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Närlunda för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Närlunda nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.