Helsingborg

Mäklare Allerum

Allerum Allerum [email protected] Svenska Mäklarhuset
Allerum

Mäklare Allerum

Bebyggelsen i Allerum har vuxit fram kring Allerums kyrka vid korsningen mellan Jonstorpsvägen och Allerums kyrkväg. Det är även här man kan hitta ortens äldsta bebyggelse, som utgör en välbevarad bymiljö, bestående av ett antal äldre gårdar. Allerum och Hjälmshult har med tiden vuxit ihop genom bebyggelse längs med Jonstorpsvägen. Längs Allerumsvägen och österut, samt längs Jonstorpsvägen norrut ligger ett antal villor längs vägen med skiftande byggnadsdatum. Denna bebyggelse har sedan kompletterats med nyare villaområden bakom. Stadsbussen nr. 3 tar dig in till Helsingborgs centrum på cirka 30 minuter. Orten har ett rikt föreningsliv med bland annat ett antal idrottsföreningar, ryttarföreningar, scoutkår, golfklubb och byalag. Allerum har ca 750 invånare.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Allerum? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Allerum för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Allerum nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.