Helsingborg

Mäklare Olympia

Olympia Olympia [email protected] Svenska Mäklarhuset
Olympia

Mäklare Olympia

Olympia är en stadsdel i Helsingborg som ligger runt idrottsparken Olympia, som också givit stadsdelen dess namn. Bostadsområdet kring Fågelkvarteren, i den västra delen, med sina stadsvillor i jugend är de delar som mest förknippas med stadsdelen. Olympia sträcker sig dock över ett större område och inkluderar då även flerbostadsbebyggelser och villor öster om Stenbocksgatan. Gatustrukturen präglas på flera ställen av stadens historia, främst genom S:t Peders gata, Östra Vallgatan och Södra Vallgatan, vilka formats av vallgraven runt stadens befästningsverk från 1600-talet. Bebyggelsen omges av grönska på flera sätt. Strax väster om stadsdelen ligger parken Slottshagen, som omger det medeltida befästningstornet Kärnan, och som måste ses som den mest lättillgängliga större parken i området. För sport och rekreation finns det stora Olympiafältet kring fotbollsarenan med löparslingor och fotbollsplaner. I närheten finns även Fredriksdals friluftsmuseum, men som dock kräver inträde för att utnyttja. I området hittar du Helsingborgs lasarett som är ett av Region Skånes fyra specialiserade akutsjukhus. Här finns även både grundskolor och gymnasieskolorna Slottsvångsskolan, Olympiaskolan, Nicolaiskolan och Tycho Braheskolan. Centrum finns på promenadavstånd men även bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Olympia? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Olympia för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Olympia nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.