Stockholm

Mäklare Bromma Kyrka

 Bromma Kyrka Bromma Kyrka [email protected] Svenska Mäklarhuset
Bromma Kyrka

Mäklare Bromma Kyrka

I området kring Bromma kyrka bor du på lugna gator nära natur och badsjö. Närbelägna Bromma kyrka byggdes på 1100-talet och är en av Stockholms äldsta byggnader.
I Bromma Kyrka finns gott om natur bland annat naturreservatet Kyrksjölötens promenadstråk och löprundor. Vid Kyrksjön kan du bada på sommaren och åka skridskor på vintern. Här finns ett aktivt frilufts- och idrottsliv och vid Ängby slott ligger även en 4H-gård, Björklunds Hage.

Kommunikation

Bra någon minuts promenad från bostaden, stannar buss 117 som går mellan Brommaplan och Spånga station. Vid Brommaplan finns T-bana (grön linje) och bussar mot bl.a. Solna, Ekerö, Bromma flygplats samt Bromma Center. Sundbyberg nås enkelt med buss 113 som går från Bällstavägen vilken trafikerar sträckan mellan Blackeberg och Sundbyberg.

Närservice

I Bromma Kyrka hittar du en populär ICA-butik som i folkmun benämns som Evas ICA. Dessutom finns här pizzeria och mycket populära Bromma Bistro dit många söker sig under kvällar för en god bit mat eller ett glas vin.
Bromma Kyrka ligger nära det mesta, inom en kvart kan du befinna dig vid Mall of Scandinavia, Vällingby Centrum eller Bromma Blocks om det är shopping du söker!

Parkering

I området parkerar du längs med gatorna utan kostnad med undantag för städdagar då det är förbud, vilket inträffar en dag i veckan under vinterhalvåret.

Övrigt

Naturskönt område med sjöar och stora grönytor. I Bromma Kyrka finns det gott om dagis och förskolor, en idrottsplats, koloniområde och naturreservat. Dessutom finns det en 4H gård i grannområdet.

Bromma

Mäklare Bromma

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Bromma redan idag.

Ring 08-36 38 40 E-post [email protected]

Bällstavägen 56, 16872 Bromma

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.