Kristianstad

Mäklare Österslöv

Österslöv Österslöv [email protected] Svenska Mäklarhuset
Österslöv

Mäklare Österslöv

Österslöv är ett vackert och naturskönt område beläget vid Råbelövssjön. Byn har egen hamn där man kan hyra båtplats och det finns flera mysiga badplatser i närheten.

Kommunikation

Man tar sig enkelt vidare från Österslöv. Med cykel når man Kristianstad via asfalterad cykelväg längs den vackra naturen i området. På motsatt håll leder cykelvägen vidare norrut mot Arkelstorp. Cykelvägen löper dessutom längs hela Råbelövssjön och är en omtyckt cykeltur.

Övrigt

Kämpastället förskola är en omtyckt förskola med inriktning mot hållbar utveckling. Det finns en pedagiogisk uteverksamhet och man arbetar med Grön Flagg som innebär att man arbetar efter riktlinjer från Håll Sverige Rent och har ett miljötänk som genomsyrar verksamheten. För de äldre barnen finns skola i Österslöv för förskoleklass upp till årskurs 3. Fritidshem drivs i samma lokaler. Även skolan är en Grön Flagg-skola med ett utvecklat miljötänk. För elever i klass 3-5. För årskurs 6-9 ligger Fröknegårdsskolan och Nosabyskolan närmast geografiskt.

Svenska Mäklarhuset Kristianstad

Mäklare Svenska Mäklarhuset Kristianstad

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Svenska Mäklarhuset Kristianstad redan idag.

Ring 46708384196 E-post [email protected]

Fundationsvägen 11, 29128 Kristianstad

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.