Lidingö

Mäklare Rudboda

Rudboda Rudboda [email protected] Svenska Mäklarhuset
Rudboda

Mäklare Rudboda

Rudboda är ett mycket populärt och barnvänligt område beläget på norra Lidingö mellan Kyrkviken och Askrikefjärden. Sitt namn har det fått efter Rudboda gård, en gammal bondgård. Här bor du granne med naturen och har nära till det mesta. Stora fina grönområden, härliga promenadstråk, badplatser, pulkabackar, lekplatser och småbåtshamn. Några kilometer bort hittar du Lidingövallen med både tennishall och möjligheter att åka skridskor och fortsätter du ytterligare någon kilometer når du Lidingö Centrum med ett 30-tal butiker. Alldeles intill området hittar du Rudboda torg och områdets mataffär.

Kommunikation

Från Rudboda tar du dig enkelt dit du vill med buss eller bil. Flertalet bussar (204, 212, 222, 233 och 293), med hållplats på promenadavstånd på Norra Kungsvägen. Restid till Ropsten ca 10 minuter med buss. Härifrån tar du dig enkelt vidare med buss eller tunnelbana. Med bil tar du dig enkelt från Rudboda, över Lidingöbron och vidare till Stockholm och de stora motorlederna.

Närservice

Alldeles intill området hittar du Rudboda Torg med en välsorterad mindre ICA-butik med postservice. I närområdet finns en omtyckt pizzeria samt några kilometer bort Elfviks gård som serverar en fantastisk brunch på helgerna. För den som vill vara aktiv så är möjligheterna många på Bosön, Lidingövallen eller i den vackra naturen. I området finns flertalet förskolor med olika inriktning samt skolor från förskoleklass upp till femte klass.

Lidingö

Mäklare Lidingö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Lidingö redan idag.

Ring 46856208300 E-post [email protected]

Pyrolavägen 3, 18160 Lidingö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.