Täby

Mäklare Täby Centrum

Täby Centrum Täby Centrum [email protected] Svenska Mäklarhuset
Täby Centrum

Mäklare Täby Centrum

Täby Centrum är ett av Täbys mest populära område för de som söker lägenhet. Du har nära till allt så som skola, dagis, idrottsanläggningar, motionsspår, badhus och kommunikationer till Stockholm C. Men framför allt har du närhet till Täby Centrum som är ett av Nordens största inomhuscentrum med ca 260 butiker, restauranger och kaféer. Här har du även matbutiker, systembolaget, doktor, bank, bibliotek och diverse olika träningsanläggningar m.m.

Det är inte heller långt till motionsspåren och promenadstråken i Ensta och kring Näsbyviken. Samma sak gäller såväl Norskogens utomhusbad som Näsa Ängs havsbad och Täbys nya simhall som invigdes hösten 2022. Dessutom är det bara ca 2 km till Näsbyvikens båtliv, Djursholms golfklubbliv och Rönningesjöns fågelliv.

Dessutom har du och familjen nära till skola, barnomsorg och fritidsaktiviteter såsom idrottsanläggningar och badhus.

Kommunikation

Här har du alltid nära till utmärkta kommunikationer. Pendla bekvämt till Stockholm city på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av alla busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

Täby Centrum ligger även nära E18 som också är strategiskt vad gäller kommunikationer.

Närservice

Det finns flertalet förskolor och skolor att välja på i området. Ytterbyskolan åk F-5, Näsbydalskolan åk 6-9. Friskolor är Byängsskolan åk F-9, Habiliteket åk F-10, Nytorp Förskola o Friskola åk F-9, Engelska Skolan och Svalnäs åk 6-9.

Det finns även flera gymnasieskolor i närområdet. Tibble gymnasium är ett fristående gymnasium med ett brett utbud av olika gymnasieprogram. Nära Tibble ligger också Åva gymnasium och Täby Enskilda Gymnasium.

Parkering

Parkering här i Täby Centrum finns i garage, där du kan stå 4h gratis. Även runtom Täby C finns p-platser på gatan, allt från 3h till obestämd tid.

Övrigt

Vi är din lokala fastighetsmäklare i Täby och har stenkoll på allt ifrån kommunikationer, skolor och förskolor till nöjen, restauranger och mataffärer. Utöver vår goda lokalkännedom har vi en lång erfarenhet inom branschen. Vårt kontor ligger i Hägernäs Strand men vi är även verksamma och säljer mycket i Täby Centrum.

Vi erbjuder en personlig och professionell service och lägger stor vikt i att både köpare och säljare ska vara nöjda med affären. Vi på Svenska Mäklarhuset i Täby tycker att vi har världens roligaste jobb och vi vill vara det självklara valet av mäklare, både när du ska sälja din nuvarande bostad, men även när du är på jakt efter ditt nästa boende. Vi har som mål att alltid se till våra kunders bästa och se till att samtliga parter i bostadsaffären blir nöjda. Detta kan bevisas då vi har många återkommande kunder som ger oss förtroende att vara mäklare igen. Vi ser fram emot att sälja din bostad i Täby Centrum.

Mäklare Täby Centrum:
https://svenskamaklarhuset.se/omrade/som3949b5ae1c164a3b9efded3c5ac5ebb3-taby-taby-centrum/

Mäklare Täby:
https://svenskamaklarhuset.se/kontor/taby/

Mäklare Täby Park:
https://svenskamaklarhuset.se/omrade/someb0b92b3e70447b3b8a992fc9c1c70a1-taby-taby-park/

Täby

Mäklare Täby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Täby redan idag.

Ring 87653640 E-post [email protected]

Catalinavägen 8, 18368 Täby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.