Bjuv

Mäklare Billesholm

Billesholm Billesholm [email protected] Svenska Mäklarhuset
Billesholm

Mäklare Billesholm

Letar du efter en mäklare i Billesholm? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Billesholm för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Billesholm nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Övrigt

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun med cirka 4000 invånare. Ett mysigt litet samhälle som ligger ca 15 minuters bilfärd från Helsingborg och har närhet till vackra naturområden som bland annat Söderåsen och Mölledammarna. Här finns goda kommunikationer med buss och tåg, vilket gör det enkelt och smidigt för pendlaren som behöver ta sig både norr- och söderut. I Billesholm finner ni ICA Nära, idrottsplats, bibliotek, förskolor och skola. På några minuter tar ni er till Bjuv där ni hittar ytterligare faciliteter och större matbutiker.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.