Nacka

Mäklare Kil

Kil Kil [email protected] Svenska Mäklarhuset
Kil

Mäklare Kil

I lugna och charmiga Insjön bor man i underbar natur endast 20 minuter från stan. Insjön ligger i östra delen av Saltsjö-Boo.

REKREATION
I denna härliga skärgårdsmiljö finns små smultronställen som blir självklara favorittillhåll. I Insjön bor man granne med Velamsund - där finns mysiga Restaurang Långa raden.

Området ligger idylliskt nära flera naturområden med mysiga badsjöar och badplatser, lättillgängliga till fots eller på cykel. Önskar man aktivera barn är Boo FF en mycket populär och välorganiserad fotbollsförening. I Velamsund ligger Nacka ridklubb och på Lagnövägen ett par minuter bort finns Nacka golfklubb med sin 18-hålsbana.

Nacka kommun är fullt av fina naturreservat. För att nämna några; I östra Nacka, granne med Insjön, ligger stora Velamsund, 700 hektar som omsluter Velamsundsviken och Insjön med friluftsgård - en stor magasinsbyggnad med rastlokal, omklädningsrum och duschar, mm, Nacka Naturskola, ett 2,5 km långt elljusspår för löpning och skidåkning, Nacka Ridklubb, båtklubb, golfklubb, Långa raden - en huslänga från 1800-talet med restaurang och butik.

Till Värmdö och Gustavsberg kan man ta sig med bil men även längs den fina gång- och cykelbanan som går mellan Insjön och Gustavsberg. Gustavsberg är ett gammalt brukssamhälle som på ett charmigt sätt har lyckats med blandningen av modernt och gammalt. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang. Ett flertal factory outlets inom glas, porslin och keramik. Stockholms nyaste konsthall hittar du också i hamnen med olika nutida utställningar samt en unik glasexpo. Du hittar även Keramisk Center vilken är huvudattraktionen i Gustavberg med sin fasta utställning med gammalt och nytt porslin ofta kombinerad med olika specialutställningar. Det senaste utflyktsmålet i Gustavsberg som är mycket uppskattat av barnen är Gustavsbergbadet med äventyrsavdelning.

Kommunikation

Ett flertal busslinjer passerar Värmdövägen vilket ger god tillgänglighet både mot Orminge Centrum och vidare ut mot Gustavsberg och Värmdö med tät trafik. De boende i Insjön kan även hoppa på motorvägsbussarna vid motorvägspåfarten och snabbt ta sig till stan på ca 15-20 minuter. Med bil tar det ca 15-20 min till Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet.

Övrigt

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR
Populära Idunskolan med både förskola och skola ligger nära. Fler förskolor finns i närområdet. Flera närliggande skolor finns att välja mellan: Sågtorpsskolan och Myrsjöskolan. Läs mer på Nacka kommuns hemsida www.nacka.se.

SERVICE
Orminge Centrum - den solklara mittpunkten på Boo-ön. Där finns bland annat mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, café, systembolag, frisörer, bank och butiker.

Nacka/Saltsjö-Boo

Mäklare Nacka/Saltsjö-Boo

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Nacka/Saltsjö-Boo redan idag.

Ring 4687150980 E-post [email protected]

Orminge Centrum, 13230 Saltsjö-Boo

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.