Botkyrka

Mäklare Slagsta

Slagsta Slagsta [email protected] Svenska Mäklarhuset
Slagsta

Mäklare Slagsta

Slagsta är ett trevligt område beläget bland grönska, vatten och närservice. Slagsta har fått sitt namn efter Slagsta gård, namnet uppkom långt före gårdens uppkomst. Vid Slagsta gård fanns tidigare två tegelbruk som var bland de största i Mälardalen. Bland annat sägs det att stora delar av Gamla stan i Stockholm ska vara byggd med murtegel från Slagsta.

Kommunikation

Från t-centralen tar det ca 40 minuter med endast ett byte. Rödalinjen mot Norsborg med byte till buss 702 i Fittja. Man kliver av vid Lavendelvägen och promenerar 200 meter till Kamomillvägen 7. Bussen har avgångar med 20-30 min trafik och med 15 minuter vid rusningstid. Från Fittjas station är det 1850 meter så om man har möjlighet kan en liten promenad leda hem. Buss 795 trafikerar samma sträcka som linje 702 nattetid. I rusningstid går linje 151 från Lavendelvägen in till Fridhemsplan, det tar ca 32 minuter.

En färja trafikerar mellan Jungfrusund på Ekerö och Slagsta/Fittja , vilket är en bra möjlighet till pendling. Båten går flera gånger om dagen.

Närservice

Ica maxi finns ca 3,5 km vid Kumla gårds väg och en Coopaffär 2 kilometer bort på Fittjavägen 20.
Bara 5,5 km bilväg bort finns Kungens kurva som är ett stort köpcentrum med över 100 butiker.
Inom 1 km finns grundskolor, så som Freinetsskolan Kastanjen, Blåklintsskolan, Borgskolan och Botkyrka friskola. Tre gymnasieskolor inom tre kilometer, Alby gymnasium, Cirkus cirkör och en gymnasiesärskola.

Parkering

En stor avgiftsfri parkering finns nära bostaden. Elstolpar finns att hyra. Garage ingår.

Nacka/Saltsjö-Boo

Mäklare Nacka/Saltsjö-Boo

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Nacka/Saltsjö-Boo redan idag.

Ring 4687150980 E-post [email protected]

Orminge Centrum, 13230 Saltsjö-Boo

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.